Ξεκινά αιμοκάθαρση ο Mητροπολίτης Μαρωνείας Δαμασκηνός

mitropolitis-damaskinos-16

Βγαίνει από το νοσοκομείο εντός των ημερών ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Δαμασκηνός, ο οποίος εισήλθε πριν από 15 ημέρες περίπου, στην παθολογική κλινική, όπου παραμένει μέχρι και σήμερα.

Η κατάστασή του, παραμένει σταθερή, ωστόσο την ομάδα των γιατρών που τον παρακολουθεί απασχολεί η καρδιακή ανεπάρκεια από την οποία πάσχει καθώς επίσης και η νεφρική ανεπάρκεια που καλείται να αντιμετωπίσει.

Σύμφωνα με όσα είπε, ο διοικητής του νοσοκομείου Ηρακλής Χατζηνέστωρος, «είναι γνωστή η καρδιακή ανεπάρκεια που αντιμετωπίζει καθώς και η νεφρική ανεπάρκεια από την οποία πάσχει.

Αυτή τη φορά μας απασχόλησε η νεφρική ανεπάρκεια. Αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα με σύγχρονη μέθοδο υποστήριξης στη μονάδα τεχνητού νεφρού.

Η κατάσταση του είναι σταθερή αυτή τη στιγμή, κι αναμένεται ότι θα εξέλθει εντός των ημερών».

Ο μητροπολίτης που αναμένεται να πάρει εξιτήριο σύντομα,  θα χρειαστεί να μετακινείται δύο περίπου φορές την εβδομάδα για τη διαδικασία αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο της Κομοτηνής.

Πηγή: ΧΡΟΝΟΣ

Εμφανίσεις: 67489
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!