Καλαβρύτων: "Θλίψη προκάλεσε η επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου στην Υπ. Παιδείας"

0-ambrosios-iero

Στην επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, αναφέρθηκε σήμερα από το προσωπικό του blog ο Σεβ. Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγαιλείας κ. Αμβρόσιος.

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων στο κείμενο του, μεταξύ άλλων αναφέρει: «Μεγάλη θλίψη μας προκάλεσε η είδηση, ότι ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος  Αθηνών κ. Ιερώνυμος, συνοδευόμενος και από άλλους Αρχιερείς, στις 9 Δεκεμβρίου ε.έ. επισκέφθηκε στο Γραφείο της την Υπουργό Παιδείας κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, για να της ευχηθεί τα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με την ευκαιρία της ονομαστικής εορτής της!!!!!!!»

«Τέτοιες επισκέψεις ούτε το επίσημο Πρωτόκολλο υπαγορεύει, ούτε η κοινή λογική επιτρέπει, ούτε και η σκοπιμότης των καιρών το ανέχεται!», προσθέτει ο κ. Αμβρόσιος.

Επίσης αναφέρει: «Πολλοί μας ερωτούν: Γιατί άραγε πήγε ο Αρχιεπίσκοπος στην κα Διαμαντοπούλου; Μήπως για να της ζητήσει "συγγνώμην" γι' αυτά που είπε στην Κοζάνη δύο μέρες πριν ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων;  Ή μήπως για να της ευχηθεί χρόνια πολλά, ώστε να συνεχίσει το εθνικά και θρησκευτικά καταστρεπτικό έργο της στο ταλαίπωρο Υπουργείο Παιδείας;  Την απάντηση δώστε σεις, παρακαλώ.»

Εμφανίσεις: 40525
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!