Σερρών Θεολόγος: ''Να διεκδικείτε αυτά που σας ανήκουν''

tefaa

Σέρρες, Γιώργος Φερδής

Τον Αγιασμό επί τη ενάρξη της νέας ακαδημαϊκής περιόδου στο Πανεπιστήμιο Τ.Ε.Φ.Α.Α τέλεσε ο μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος.

Ο κ. Θεολόγος έφθασε στο Πανεπιστήμιο του Α.Π.Θ, συνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα.

Οι δύο Ιεράρχες έτυχαν θερμής υποδοχής από την αντιπρύτανη του Α.Π.Θ κ. Δέσπω Λιάλιου και τους Καθηγητές της σχολής των Σερρών.
 
Σε έναν σύντομο χαιρετισμό, ο κ. Θεολόγος απευθυνόμενος στους φοιτητές της σχολής τους έδωσε συγχαρητήρια για την επιτυχία τους, στις εξετάσεις ενώ τους ευχήθηκε καλή συνέχεια με τα μαθήματα.

«Μην παρατηθείτε από το όνειρο,  από το δικαίωμα στην ελπίδα και στο όραμα. Να δώσετε σε αυτή την κοινωνία περισσότερο ήθος με περισσότερη αλήθεια και ομορφιά έτσι ώστε ο κόσμος που θα ανατείλει από εσάς να είναι καλύτερος κόσμος με αρχές και αξίες και πίστη προς τον Θεό», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Θεολόγος

Σε άλλο σημείο ο Μητροπολίτης Σερρών, τόνισε: «Μην αφήνεται κανέναν να κλέψει από τις ψυχές σας αυτό το όνειρο και αυτή την ελπίδα που ομορφαίνουν την ζωή. Να διεκδικείται αυτά που σας ανήκουν, αυτά που σας χρωστάει η Ελληνική πολιτεία και η κοινωνία αλλά και η Εκκλησία πάντοτε όμως με ευπρέπεια».

Στο τέλος, η σχολή προσέφερε ένα αναμνηστικό δώρο στον Μητροπολίτη Σερρών εκφράζοντας με αυτή την κίνηση, την βαθιά αγάπη προς το πρόσωπό του.

teffa1

 

tefaa2

tefaa3

tefaa4

tefaa5

Εμφανίσεις: 42032
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!