Εγκαίνια Ναού στην Ι.Μ. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Πυργετού

lar

Τελέσθηκαν τα ιερά εγκαίνια του Ιερού Ναού του Αγίου Νεκταρίου, ανήμερα της εορτίου μνήμης του, την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012 το πρωί και εν συνεχεία τελέσθηκε στον εγκαινιασμένο νέο Ιερό Ναό της Μονής, η πρώτη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου, παρουσία των Δημάρχων Κιλελέρ Ρίζου Κομήτσα και Τεμπών Κωνσταντίνου Κολλάτου, πολλών κληρικών και με καθολική τη συμμετοχή των πιστών Χριστιανών από τη Λάρισα και την ευρύτερη περιοχή της Μονής, που ευλαβούνται τον Άγιο Νεκτάριο και αγαπούν ιδιαίτερα το νέο Μοναστήρι.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος καλοσώρισε  στο Μοναστήρι το Διευθυντή, τους Δασκάλους και τους μαθητές από το Δημοτικό Σχολείο Πυργετού που από νωρίς το πρωί συμμετείχαν στα ιερά εγκαίνια.

Όλους  τους ευλαβείς προσκυνητές υποδέχθηκε με πολλή αγάπη η οσιολογιωτάτη Καθηγουμένη Γερόντισσα Αγάπη και οι μοναχές της Ιεράς Μονής, ευχαριστώντας τους και διανέμοντάς τους ευλογίες από τα  εγκαινία και από μία εικόνα του θαυματουργού Αγίου των ημερών μας, Αγίου Νεκταρίου.

lar2

lar3

Εμφανίσεις: 82311
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!