Αλεξανδρουπόλεως: "Θαύμασα το έργο που επιτελεί ο π. Αντώνιος στην Κιβωτό"

0-kibotos

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011 η παρουσίαση της ηχογραφημένης παιδικής βίβλου από τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου». (κλικ εδώ για το σποτάκι της παιδικής Βίβλου)

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Κιβωτού, παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου και Μελών της Βιβλικής Εταιρείας.

Η ψυχή της Κιβωτού π. Αντώνιος Παπανικολάου, στην ομιλία του ευχαρίστησε καταρχήν τον Μητροπολίτη Άνθιμο που είναι αρωγός της προσπάθειας, το Ορθόδοξο Δίκτυο Ενημέρωσης, όλους τους συντελεστές του έργου καθώς και την Eλληνική Βιβλική Εταιρία.

Επίσης αναφέρθηκε στο έργο της Κιβωτού του Κόσμου, τονίζοντας ότι « η Κιβωτός είναι μία εστία φροντίδας συμπαράστασης και ελπίδας για το μέλλον αυτών των παιδιών της "άλλης" Αθήνας».

Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως στην ομιλία του, αναφέρθηκε στην προσπάθεια της ηχογραφημένης βίβλου μια προσπάθεια ιεραποστολική όπως την χαρακτήρισε. (Ακούστε το έργο ΔΩΡΕΑΝ με Κλικ εδώ)

«Σήμερα αισθανόμαστε τόσο όμορφα σ΄ αυτόν εδώ το χώρο και περιμένουμε η χάρις του Θεού, να πνεύσει στις καρδίες όλων μας», ανέφερε ο κ. Άνθιμος.

Συγκινητική ήταν η στιγμή όταν τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» τραγούδησαν και έπαιξαν θεατρικά,

Να αναφερθεί ότι Μητροπολίτης Άνθιμος και ο π. Αντώνιος επέδωσαν επαίνους στους συντελεστές και τους αρωγούς του έργου, καθώς και στον Διευθυντή της Romfea.gr κ. Αιμίλιο Πολυγένη για την προβολή της προσπάθειας.

Τέλος ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως ξεναγήθηκε στους χώρους της Κιβωτού, όπου θαύμασε το μεγάλο έργο που επιτελείται από τον π. Αντώνιο αλλά και όλους τους εθελοντές.

{youtube width="600" height="400"}XvA8jMJc4m4{/youtube}

0-kibotos2

0-kibotos1

0-kibotos3

0-kibotos4

0-kibotos5

0-kibotos6

0-kibotos7

0-kibotos8

0-kibotos9

Εμφανίσεις: 38420
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!