Ρεθύμνης Ευγένιος: "Δεν βιαζόμαστε να καταδικάσουμε κανέναν"

eygenios1

Μία κοινωνία που «φλέγεται» είναι το Ρέθυμνο από το βράδυ της Πέμπτης 1 Δεκεμβρίου, μετά τις αποκαλύψεις γα σεξουαλικό έγκλημα σε βάρος ανήλικων, που έχει σημειωθεί ποτέ στη σύγχρονη ελληνική ιστορία.

Την υπόθεση παρακολουθεί και η τοπική Εκκλησία, με τον μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, κ. Ευγένιο να σχολιάζει: «Η τοπική εκκλησία προσλαμβάνει με ιδιαίτερη ανησυχία αυτό το γεγονός το οποίο διαδραματίζεται στον τόπο μας.»

Επίσης ο κ. Ευγένιος ανέφερε ότι «Είναι φυσικό η εκκλησία να επιθυμεί μαζί και με τις αρχές του τόπου να στηρίξει τους ανθρώπους αυτούς. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε όσο βέβαια μας ζητηθεί. Γιατί πρωτίστως σεβόμαστε την ελεύθερη βούληση και την επιθυμία των ανθρώπων που έχουν αυτό το πρόβλημα».

«Δεν βιαζόμαστε να δικάσουμε ή να καταδικάσουμε κανέναν. Εμείς βλέπουμε τα πρόσωπα όλων, ιδιαιτέρως των θυμάτων και στεκόμαστε δίπλα τους», πρόσθεσε ο Μητροπολίτης Ευγένιος.

Εμφανίσεις: 37187
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!