Το Δ.Σ. του ΣΦΑΕΑΑ στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

sfe

Προγραμματισμένη συνάντηση με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, είχε το Δ.Σ του Συλλόγου Φοιτητών Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθήνων.

Τα μέλη του συλλόγου έτυχαν θερμής υποδοχής και φιλοξενίας τόσο από τον ίδιο τον αρχιεπίσκοπο όσο και από τους λοιπούς συνεργάτες του Μακαριωτάτου.

Το Δ.Σ του συλλόγου είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει με τον αρχιεπίσκοπο, σε μια συνάντηση εφ' όλης της ύλης.

Ο Μακαριώτατος έδειξε ενδιαφέρον για την ακαδημία και τόνισε ότι στηρίζει τους φοιτητές, μεταξύ άλλων ανέφερε την σημαντικότητα των προσφορών των Ανωτ. Εκκλ. Ακαδημιών, καθώς και την βαρύνουσα σημασία του παραγωγικού έργου τους για τον χώρο της Ορθοδοξίας.

Επίσης προσκλήθηκε από τα μέλη, στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της σχολής.

Μετά το πέρας της συναντήσεως, οι φοιτητές δώρησαν στον αρχιεπίσκοπο μια αναμνηστική κέρινη εικόνα της Γεννήσεως ευχόμενοι υγεία και ευόδωση στο εργο του.

Με χαμόγελο δέχτηκε το δώρο και με την σειρά του ευχήθηκε να γίνουν σωστοί ιερείς.

Στο τέλος το ΔΣ, ευχαρίστησε τον Διευθυντή του ιδιαιτέρου γραφείου του Μακαριωτάτου αλλά και καθηγητή της ΑΕΑΑ, αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο Παπαθανασίου για την συνάντηση την οποία με ευχαρίστηση προγραμμάτισε.

Εμφανίσεις: 68534
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!