Τσίπρας σε Καλαβρύτων: ''Ο Θεός συγχωρεί, άρα και εσείς θα με συγχωρέσετε''

tsipras

Του Δ. Σφ.


 

''Ο Θεός συγχωρεί, άρα και εσείς πρέπει να με συγχωρέσετε", είπε ο Αλέξης Τσίπρας προς τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιο, και σηκώθηκε, καθώς έπρεπε να φύγει από τη συνεστίαση που πραγματοποιήθηκε μετά την εκδήλωση στο μνημείο των πεσόντων Καλαβρυτινών, πριν τον χαιρετισμό του Μητροπολίτη.

Ο Αμβρόσιος όμως δεν το επέτρεψε λέγοντάς του ότι "εάν φύγετε, θα εκληφθεί σαν να μη θέλετε να με ακούσετε".

Έτσι, ο επικεφα λής του ΣΥΡΙΖΑ κάθισε και τον ή μάλλον τα άκουσε.

Αφού μίλησε για τα άκρα, για τον αριστερό και δεξιό ολοκληρωτισμό, ο Αμβρόσιος έκλεισε δανειζόμενος μια φράση του Λεχ Βαλέσα: ''Ανθρωπος χωρίς θεό είναι επικίνδυνος''.

Δεν χρειάζεται βεβαίως να πούμε για ποιόν χτυπούσε η καμπάνα.

Ούτε χρειάζεται να πούμε πολλά για τα έργα και τις ημέρες του Μητροπολίτη.

Ας υπενθυμίσουμε απλώς ότι επέκρινε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που δεν κάλεσε τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών το περασμένο καλοκαίρι ενώ πιο πρόσφατα προέβη σε δήλωση με ευθεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και αποθέωση της Χ.Α. μετα ξύ άλλων για την 'πολιορκία' της θεατρικής παρά στασης Corpus Christi .

"Τώρα που πήρα την ευλογία και του Αμβρόσιου, μπορώ να σας μιλήσω", είπε ο Αλ. Τσίπρας στα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας που συγκεντρώθηκαν λίγο αργότερα.

"Δεν ξέρω βέβαια αν ήταν ευλογία ή μάλλον αφορισμός" πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.

Εμφανίσεις: 80605
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!