Η Βίβλος των παιδιών στο Μύλο των Ξωτικών

XOTIKA

Romfea.gr | Στον παλιό νερόμυλο του πάρκου Μουτσόπουλου στα Τρίκαλα έχει στηθεί για δεύτερη χρονιά φέτος η πιο επιτυχημένη χριστουγεννιάτικη γιορτή που έχει δει η Ελλάδα - «Ο ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ».

Πέρισυ επισκέφθηκαν το χώρο 350.000 άνθρωποι και φέτος μια βδομάδα πριν τα Χριστούγεννα οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 90.000..!

Μόνον χθες Κυριακή, 15.000 άνθρωποι από το Διδυμότειχο μέχρι την Κρήτη ξεφάντωσαν στο πάρκο που φιλοδοξεί να είναι η Χριστουγεννιάτικη καρδιά της Ελλάδος. Καρουσέλ, εργοστάσιο σοκολάτας, το σπίτι του Άη-Βασίλη, καστανάδες, ξυλοπόδαροι, playmobil, plantoys, ξωτικά και καλλικάντζαροι, θέατρο, τραγούδι, μουσική, τεχνητό-προς το παρόν-χιόνι, φώτα, χρώματα, μυρουδιές, όλα για τους μικρούς πρωταγωνιστές και βεβαίως τους…συνοδούς τους.

Σ’ αυτό το μοναδικό κλίμα γιορτής που κάνουν τους ανθρώπους να χαμογελούν ακόμη και σ’ αυτές τις μουντές μέρες του μνημονίου και της τρόϊκας, ξεχωρίσαμε με ιδιαίτερη συγκίνηση το περίπτερο της ΚΙΒΩΤΟΥ του ΚΟΣΜΟΥ.

Τα μικρά παιδιά του π. Αντωνίου αντί για αναμνηστικά δωράκια, καρτούλες, κλπ διάλεξαν να παρουσιάσουν και εδώ το μοναδικό τους δημιούργημα, το πολύτιμο εργόχειρό τους: ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ των παιδιών της ΚΙΒΩΤΟΥ του ΚΟΣΜΟΥ. milos

Ένα εξαιρετικό έργο, που περιλαμβάνει, το εγκεκριμένο εικονογραφημένο από το Οικουμενικό Πατριαρχείο και την Εκκλησίας της Ελλάδος, βιβλίο που περιέχει 163 ιστορίες από την Αγία Γραφή και ένα digipack με την ανάγνωσή του από τα παιδιά της Κιβωτού καθώς και από Μοναχούς και Μοναχές των Ιερών Μονών Πέτρας Καταφυγίου Καρδίτσης, Κόκκινης Εκκλησιάς και Αγίου Γεωργίου «Καραϊσκάκη».

Επίσης περιέχεται ένα εξαιρετικό μουσικό CD που συνέθεσε ο διακεκριμένος μαέστρος της ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑ κ. Ανδρέας Κατσιγιάννης και ένα DVD με την παρουσίαση του έργου του π. Αντωνίου.

Θυμίζουμε ότι το έργο είναι παραγωγή της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως, του Ορθόδοξου Δικτύου Ενημερώσεως. (κλικ ΕΔΩ για να το ακούσετε ΔΩΡΕΑΝ..!)

Το ενδιαφέρον των επισκεπτών είναι πολύ μεγάλο και παρά τον «βομβαρδισμό» ήχων, εικόνων, διασκέδασης και χρωμάτων, εκατοντάδες είναι αυτοί που σταματάνε, ενημερώνονται και προμηθεύονται το έργο, ως το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο για τα παιδιά τους.

Η Romfea.gr υποστήριξε εξ’ αρχής και υποστηρίζει κάθε δράση που στοχεύει στην διάδοση της Αγίας Γραφής, του ζωντανού λόγου του Θεού που αποτελεί την μόνη ελπίδα μέσα στην Κρίση. (κλικ ΕΔΩ)

 Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη του π. Αντωνίου Παπανικολάου εμπνευστού και ιδρυτού της ΚΙΒΩΤΟΥ του ΚΟΣΜΟΥ στην Romfea.gr (κλικ ΕΔΩ)

 Για όσους από τους αναγνώστες μας επιθυμούν να προμηθευτούν τη ΒΙΒΛΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ: τηλ. 6980395542 (ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ) ή e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εμφανίσεις: 85191
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!