Φιλανθρωπικός Μαραθώνιος για την Ι.Μ. Σύρου

deloite

Ο Σεβασμιώτατος Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ επσκέφθηκε σήμερα τα Γραφεία της Εταιρείας Deloitte  στην Αθήνα.

Μετά την εγκάρδια υποδοχή του από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Γ. Καμπάνη, συναντήθηκε  στο αμφιθέατρο της Εταιρείας με τα  στελέχη της, τα οποία και ευχαρίστησε για την απροσδόκητη, όπως είπε, και ως δώρο Θεού χορηγηθείσα, ενίσχυση, που προσέφερε στο δια του Προγράμματος «ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» επιτελούμενο φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως, διά της συμμετοχής 77 δρομέων φίλων και εργαζομένων της στον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για το σκοπό αυτό.

Στη συνέχεια, απένειμε στον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Γ. Καμπάνη, και δι’ αυτούς προς όλους τους εργαζομένους στην Εταιρεία το Μετάλλιο  της Ιεράς Μητροπόλεως, με ευχαριστήριο Πιττάκιο, αναφέρθηκε διεξοδικά στο πολύπτυχο κοινωνικό της έργο, τους παρακάλεσε να στέργουν και στο μέλλον τη φιλάνθρωπη αυτή προσπάθεια της Ιεράς Μητρόπολης, τους ευχήθηκε για τις εορτές των Χριστουγέννων και τους διένειμε μικρές ευλογίες.

Ο κ. Γ. Καμπάνης ευχαρίστησε το Σεβασμιώτατο και τον διαβεβαίωσε ότι η Εταιρεία και τα στελέχη της θα είναι πάντα συναρωγοί στις προσπάθειές της για την ανακούφιση των εν ανάγκαις όντων συνανθρώπων μας.

Romfea.gr | Η καμπάνια «Φιλανθρωπικός Μαραθώνιος Deloitte» ξεκίνησε λίγες εβδομάδες πριν τον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, όταν η Deloitte κάλεσε τους φίλους, τους συνεργάτες και τους εργαζομένους της να ενημερωθούν για το πρόγραμμα «Είμαστε μια οικογένεια» και να συνεισφέρουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για την κάλυψη των βασικών αναγκών διαβίωσης και συγκεκριμένα, για την αγορά και τη διανομή τροφίμων, καυσίμων θέρμανσης, φαρμάκων κ.τ.λ. για άπορους, μειονεκτούσες ομάδες και κυρίως παιδιά που ζουν ή κατάγονται από τα νησιά: Σύρο, Τήνο, Άνδρο, Κέα, Μύκονο, Μήλο, Σέριφο, Σίφνο, Κίμωλο, Κύθνο, Φολέγανδρο και Σίκινο.

Με τον τερματισμό της ομάδας 77 δρομέων της Deloitte-, ολοκληρώθηκε και η φιλανθρωπική ενέργεια ενίσχυσης του προγράμματος και το αποτέλεσμα ήταν συγκινητικό: τη δύσκολη αυτή περίοδο οι φίλοι, οι συνεργάτες και οι εργαζόμενοι της Deloitte με χαρά έκαναν τις δωρεές τους για να βοηθήσουν συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, συγκεντρώνοντας 14.000 ευρώ που διατέθηκαν για το πρόγραμμα «Είμαστε μια οικογένεια».

deloite1

Εμφανίσεις: 62583
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!