Το τέλος του κόσμου και το... ΔΩΡΟ της Romfea.gr

2112Γράφει η Romfea.gr

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Ζούμε τις τελευταίες ώρες του κόσμου μας.

Πλούσιοι εκκεντρικοί σε όλο τον πλανήτη ετοιμάζονται να μπούν στα υπερσύγχρονα καταφύγιά τους για να επιβιώσουν από την επικείμενη καταστροφή.

Ακόμη και ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έκανε δήλωση για να ησυχάσει εκείνους που φοβούνται ότι το αύριο δεν θα ξημερώσει για τον πλανήτη. (ΚΛΙΚ ΕΔΩ video) δηλώνοντας μάλιστα πως το τέλος του κόσμου θα έρθει σε 4,5 δισεκατομμύρια χρόνια..!

Για 313η φορά λοιπόν σήμερα, έχει «προφητευθεί» το... τέλος του κόσμου. Καταστροφικές σέχτες καλούν τους οπαδούς τους ακόμη και σε ομαδική αυτοκτονία, «προφήτες», δήθεν οιωνοσκόποι, κάθε είδους απατεώνες, μαθητευόμενοι «μάγοι» και καιροσκόποι έχουν στήσει από την αρχή σχεδόν του 2012, πανηγύρι καταστροφικών προβλέψεων με βάση υποτίθεται το γεγονός ότι το ημερολόγιο των ΜΑΓΙΑ τελειώνει σήμερα. 56.000.000 σελίδες βρίσκει το google για το θέμα αυτό.

Η συνωμοσιολογία, η άκρατη καταστροφολογία που δυστυχώς βρίσκει πολλούς ένθερμους θιασώσες ακόμη και ανάμεσα σε υψηλά ιστάμενους εκκλησιαστικούς άνδρες, έχει κυριολεκτικά «χτυπήσει κόκκινο.»

Καταντήσαμε να μιλάμε πιο πολύ για τον αντί-Χριστο αντί για τον Χριστό. Ποιά είναι όμως η θέση του πραγματικά πιστού απέναντι σε όλα αυτά;

Το τέλος του κόσμου για τον κάθε άνθρωπο είναι η ώρα της εκδημίας του από τον κόσμο αυτό, δηλαδή η στιγμή του θανάτου του.

Την ώρα αυτή δεν την ξέρει κανείς άλλος ή μη μόνον ο Θεός. Χρέος λοιπόν του καθενός μας είναι να ζει όλη του τη ζωή σαν να πρόκειται να πεθάνει το επόμενο λεπτό.

«Κάνε Θεέ μου να ζω όλο το χρόνο της αθλίας μου ζωής σαν να είναι η 11η ώρα» έγραφε Άγιος Πατέρας της Εκκλησίας μας των πρώτων αιώνων. ΚΑΝΕΙΣ δεν γνωρίζει την ώρα που ο Κύριος θα έλθει κατά την Δεύτερη και Ένδοξη Παρουσία του όπως ο ίδιος είπε στους Αγίους Αποστόλους και Μαθητές του: «...Όσο για την ημέρα εκείνη ή για τη στιγμή που θα γίνουν αυτά, κανείς δεν ξέρει, ούτε οι άγγελοι στον ουρανό ούτε ο ίδιος ο Υιός παρά μόνο ο Πατέρας. Προσέχετε, αγρυπνείτε και προσεύχεσθε, γιατί δεν ξέρετε πότε θα έρθει ο καιρός… Να είστε, λοιπόν, άγρυπνοι, γιατί δεν ξέρετε πότε θα επιστρέψει ο κύριος του σπιτιού: το βράδυ ή τα μεσάνυχτα ή κατά το λάλημα του πετεινού ή το πρωί. Μήπως έρθει ξαφνικά και σας βρει να κοιμάστε. Αυτό που λέω σ’ εσάς, το λέω σε όλους: αγρυπνείτε!» (Μαρ.13:32,33,35,36,37)

Το φοβερότερο και συνάμα το ωραιότερο προφητικό βιβλίο της Αγίας Γραφής, Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ, δεν είναι ένα βιβλίο που προλέγει μόνον καταστροφές και συμφορές, μα το βιβλίο που δίνει την υπόσχεση του Θεού για την δημιουργία ενός κόσμου χωρίς πόνο, χωρίς δάκρυ, χωρίς αγωνία, χωρίς θάνατο.

«Τώρα πια η κατοικία του Θεού είναι μαζί με τους ανθρώπους. Θα κατοικήσει μαζί τους, κι αυτοί θ’ αποτελούν το λαό του. Ο ίδιος ο Θεός θα είναι μαζί τους. Θα διώξει κάθε δάκρυ από τα μάτια τους, κι ο θάνατος δε θα υπάρχει πια· ούτε πένθος ούτε κλάμα ούτε πόνος θα υπάρχει πια, γιατί τα παλιά πέρασαν». (Απ.Ιωάννου 21:3-4)  

Σήμερα λοιπόν, ακριβώς στις 13:13 ώρα που σύμφωνα με τους καταστροφολόγους ο κόσμος δεν θα έπρεπε να υπάρχει, στην αυγή μιας νέας χρονιάς, η Romfea.gr προσφέρει στους χιλιάδες αναγνώστες της ένα μοναδικό δώρο.

Την δυνατότητα να αποκτήσουν ΔΩΡΕΑΝ όλη την Καινή Διαθήκη ηχογραφημένη στην εκπληκτική λειτουργική γλώσσα της Εκκλησίας μας, (Κείμενο των Πατριαρχείων 1904) μέ ένα απλό ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Η Καινή Διαθήκη, ο ζωντανός Λόγος του Θεού είναι η μόνη ασφαλής πυξίδα που οδηγεί στη σωτηρία και την ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ που μας υποσχέθηκε ο Ιησούς Χριστός, ο Θεός και Σωτήρας μας.

Μην ξεχνάμε άλλωστε, ιδιαίτερα μέσα στην κρίση που περνάει η πατρίδα μας, τα λόγια του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου: «Όλα τα κακά του κόσμου οφείλονται στην άγνοια των Γραφών. Πηγαίνουμε στον πόλεμο χωρίς όπλα και πως είναι δυνατόν να σωθούμε;»

Εμφανίσεις: 101460
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!