Τα παιδιά των ιερέων τίμησε ο Μητροπολίτης Λαρίσης Ιγνάτιος

iereon

Παιδικά χαμόγελα και νεανικές φωνές γέμισε το Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013 το απόγευμα, σε μία πολύ όμορφη και εορταστική εκδήλωση προς τιμήν των Ιερατικών οικογενειών και των παιδιών των Ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως, όπου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος, ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα, μίλησε στα παιδιά με πολύ ενισχυτικούς λόγους και στην συνέχεια τους μοίρασε δώρα και παιχνίδια.

Έκπληξη για τα παιδιά την χαρούμενη αυτή βραδυά ήταν η πανέμορφη εορτή που ετοίμασε ομάδα των μικρών κατηχητόπουλων του Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπους Λαρίσης με πολύ ωραίο θεατρικό δρώμενο και παραδοσιακά κάλαντα και τραγούδια από πολλές περιοχές της πατρίδος μας.

Τα παιδιά ένωσαν τις φωνές τους και τραγούδησαν δυνατά τα εορταστικά κάλαντα και στο τέλος παίρνοντας την ευχή του Σεβασμιωτάτου, αλληλοευχήθηκαν χρόνια πολλά, καλή χρονιά γεμάτη ελπίδα, χαρά και πρόοδο στην ζωή τους.

iereon2

Εμφανίσεις: 58969
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!