Tον Φεβρουάριο ξανά στη μικρή οθόνη το "Αρχονταρίκι"

arxontarikiΤον Φεβρουάριο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Romfea.gr, θα ξεκινήσει να προβάλλεται και πάλι στις οθόνες της κρατικής τηλεόρασης η εκκλησιαστική εκπομπή "Αρχονταρίκι".

Η εκπομπή ξεκίνησε να προβάλλεται το 1992 από την κρατική τηλεόραση αμέσως μετά τη μετάδοση της Θ. Λειτουργίας, προσελκύοντας το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Διακόπηκε τους πρώτους μήνες του 2011 προκαλώντας σφοδρότατες αντιδράσεις σε τηλεθεατές της Ελλάδος και του εξωτερικού όπου προβαλλόταν μέσω του δορυφορικού προγράμματος της ΕΡΤ.

Η τότε διοίκηση της ΕΡΤ είχε κατηγορηθεί για "αντιεκκλησιαστικό πνεύμα" αφού οι μετρήσεις τηλεθέασης ήταν για τη συγκεκριμένη ώρα προβολής αρκετά υψηλές. Από την κρατική τηλεόραση, ωστόσο, επικαλούνταν το υψηλό κόστος παραγωγής και γι' αυτό είχαν προχωρήσει στη διακοπή της.

Να σημειωθεί πως και πάλι την παρουσίαση της εκπομπής θα έχει ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, η οποία θα είναι περισσότερο ανανεωμένη με πολλά εξωτερικά γυρίσματα που θα γίνονται σε διαφορετικά μέρη της Ελλάδος που παρουσιάζουν Ορθόδοξο ενδιαφέρον.

 

 

Εμφανίσεις: 71215
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!