Δήμαρχος Ναυπάκτου: "Ανυπόστατα όσα γράφτηκαν σε blog για το συμβάν"

boulesΟ Δήμαρχος Ναυπάκτου Γ. Μπουλές αναφέρθηκε με ανακοίνωση του Δήμου στο "περιστατικό" κατά τον Καθαγιασμό των υδάτων από τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου κ. Ιερόθεο.

Ο κ. Μπουλές σημειώνει: "Ο εορτασμός των Θεοφανείων στην πόλη μας, όπως κάθε χρόνο, έγινε και φέτος με  λαμπρότητα. Η ηλιόλουστη ημέρα έδωσε την ευκαιρία σε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων πολλοί ήταν επισκέπτες της πόλης μας, να κατακλύσουν το χώρο του λιμανιού όπου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου κ.κ Ιεροθέου παρακολούθησαν  τη δοξολογία και τη ρήψη του σταυρού στο πανέμορφο λιμάνι της Ναυπάκτου.

Αφού ολοκληρώθηκε η τελετή και αποχωρήσαμε από το χώρο κυκλοφόρησε μέσω του διαδικτύου από blog γειτονικήs πόλης η ανυπόστατη πληροφορία για δήθεν επεισόδιο που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της τελετής μεταξύ του Σεβασμιωτάτου και ενός εκ των κολυμβητών που πρώτος έπιασε το σταυρό. Η ανυπόστατη και κακόβουλη πληροφορία μεταφέρθηκε μέσω διαδικτύου, συνοδευόμενη από διάφορες ερμηνείες και σχόλια, στα κεντρικά μέσα ενημέρωσης με αποτέλεσμα ορισμένα από αυτά να την υιοθετήσουν, χωρίς να μπουν στον κόπο να ερευνήσουν για την αλήθεια.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας και για την ενημέρωση των πολιτών βεβαιώνουμε ότι η τελετή των Θεοφανείων στη Ναύπακτο ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα επεισόδιο και χωρίς καμιά ανάμειξη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου ο οποίος έκλεισε την τελετή  με ευχές προς όλους και  με δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης αμέσως μετά το πέρας της τελετής.

Την αλήθεια των παραπάνω την πιστοποιούν όλοι οι παρόντες στην τελετή και πρώτα απ’ όλα όσοι ήμασταν στην πρώτη γραμμή ακριβώς πίσω από το Σεβασμιώτατο και τους Ιερείς. Την πιστοποιούν επίσης τα video και οι ανταποκριτές ξένου τύπου που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση για να την προβάλλουν σε ρώσικα και ισπανικά μέσα ενημέρωσης.

Κάποιοι εξ αντικειμένου με τις ενέργειές τους δυσφημούν την πόλη μας σε μια περίοδο που γίνεται σοβαρή προσπάθεια να χτίσουμε την τουριστική πολιτική του δήμου μας και της Ναυπάκτου αξιοποιώντας τις παραδόσεις μας τα έργα και τον πολιτισμό που κληρονομήσαμε και το πανέμορφο φυσικό τοπίο που διαθέτουμε.

Πιστεύουμε ότι όσοι υιοθέτησαν και διέδωσαν άκριτα ανύπαρκτα επεισόδια και κακόβουλα σχόλια θα προβούν στην αποκατάσταση της αλήθειας".

Εμφανίσεις: 72860
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!