Νεαροί ιερόσυλοι συνελήφθησαν στην Άρτα και την Πτολεμαΐδα

ImageΤις εκκλησίες αλλά και τα μαγαζιά των χωριών της Άρτας είχαν βάλει στόχο δυο νεαροί διαρρήκτες, για να εξασφαλίζουν εύκολα και χωρίς κόπο το «χαρτζιλίκι» τους.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έβαλαν τέλος στην δράση τους, εξιχνίασαν πέντε διαρρήξεις και ερευνούν αν ο αριθμός τους είναι μεγαλύτερος.

Οι δράστες, ένας 23χρονος Έλληνας και ένας 19χρονος Αλβανός, έκαναν… περιοδεία στα χωριά και χτυπούσαν όπου έβρισκαν.

Τις τελευταίες ημέρες είχαν διαρρήξει τον ναό του Αγίου Νικολάου στις Κιρκιζάτες και την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στον Καλόβατο Άρτας, από τα παγκάρια των οποίων άρπαξαν μικρά χρηματικά ποσά και δύο μπλοκ με… κουπόνια εράνου!

Στην Πτολεμαΐδα, οι αστυνομικοί της… Τροχαίας συνέλαβαν τους ανήλικους ιερόσυλους που τρύπωσαν στο εξωκκλήσι του ιερού ναού Αγίας Σκέπης και αποπειράθηκαν να διαρρήξουν το παγκάρι!

Όταν έγιναν αντιληπτοί από τους περίοικους, οι δύο 16χρονοι Έλληνες τράπηκαν σε φυγή, αλλά εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου αναγνωρίστηκαν και συνελήφθησαν.

Εμφανίσεις: 32329
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!