Μαντινείας Αλέξανδρος: «Η κατάργηση της αργίας της Κυριακής είναι προσβολή στον Θεό»

kinourias

Η Εκκλησία όπως ήταν αναμενόμενο, δεν επικροτεί την κατάργηση της αργίας της Κυριακής και στο ενδεχόμενο να γίνει εργάσιμη μέρα.

Όπως τόνισε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Αλέξανδρος, η εργασία είναι απαραίτητη για τον άνθρωπο, αλλά οι εντολές του Θεού είναι σαφείς.

«6 μέρες θα εργάζεστε και την 7η μέρα θα την κρατάτε για την λατρεία του Θεού».

Η κατάργηση της αργίας της Κυριακής, είναι σύμφωνα με τον Μητροπολίτη Κυνουρίας και Μαντινείας, ένα μεγάλο λάθος, που προσβάλλει τον Θεό, την χώρα και τον λαό.

Για την συγκεκριμένη κατάσταση, ευθύνονται οι πολιτικοί της χώρας, οι οποίοι με τις επιπόλαιες αποφάσεις τους, έχουν οδηγήσει πάνω από 1,5 εκατομύριο Έλληνες στην ανεργία.

Οι ηγέτες της χώρας θα πρέπει να σκεφτούν σοβαρότερα τις λύσεις που θα φέρουν την χώρα ξανά σε τροχιά ανάπτυξης και να μην υιοθετούν μεθόδους που βλάπτουν τον Ελληνικό λαό.

Μάλιστα, ο Μητροπολίτης τόνισε πως είναι λάθος να ακολουθούμε τις υποδείξεις άλλων λαών, που δεν έχουν την πίστη στην υψηλή θέση που υπάρχει στην χώρα μας.

Εμφανίσεις: 82216
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!