Αναγκάστηκε να παρέμβει ο Μητροπολίτης Τρίκκης Αλέξιος

trikkisROMFEA.GR | Αναγκάστηκε να παρέμβει ο Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Αλέξιος,στην εκπομπή «Αννίτα SOS» για να δώσει διευκρινήσεις σχετικά με την παρέμβαση του μοναχού Αντώνιου που πήγε στην εκπομπή να ζητήσει οικόπεδο για να τοποθετήσει το κοντέινερ μια οικογένεια.

Συγκεκριμένα ο μοναχός Αντώνιος ο οποίος τα τελευταία 3 χρόνια φιλοξενείται στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου μπαίνοντας στην εκπομπή ζήτησε ένα οικόπεδο για να εγκαταστήσουν το κοντέινερ, που τους δόθηκε δωρεά από μια εταιρεία του Βόλου για να λύσει το πρόβλημα μιας άπορης οικογένειας, αλλά και ένα οικόπεδο για αυτόν για να φτιάξει …Μοναστήρι

Στην αρχή έδειξε να αιφνιδιάζεται και η Αννίτα, αλλά με την τηλεφωνική παρέμβαση του κυρίου Χρήστου (πατέρα της οικογένειας) και του Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Αλέξιου ηρέμησαν τα πράγματα.

Ο Μητροπολίτης κ. Αλέξιος διευκρίνισε πως γνωρίζει το πρόβλημα της οικογένειας την οποία και βοήθησε πολλές φορές αλλά δεν μπορεί να βοηθήσει διότι δεν υπάρχει οικόπεδο σε κατοικημένη περιοχή από την Μητρόπολη για διάθεση.Αλλά γνωρίζει και τον μοναχό Αντώνιο που φιλοξενείτε στη μονή Αγίου Γεωργίου στα σύνορα Τρικάλων Άρτας.

Εμφανίσεις: 97901
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!