O Σεβ. Κυθήρων ευλόγησε την πίτα των Κυθηραϊκών Σωματείων

DSC02184

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου τα μέλη των Κυθηραϊκών Σωματείων της Αθήνας και του Πειραιά συγκεντρώθηκαν στον Άλιμο για την Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Ι. Ναό της Μυρτιδιώτισσας από τον Σεβ. Μητροπολίτη Κυθήρων και Αντικυθήρων κ. Σεραφείμ και για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.
Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, έγινε επίσημα από τον Δήμαρχο Αλίμου κ. Ορφανό Θάνο, η ονοματοδοσία του δρόμου που βρίσκεται δίπλα από το ημιτελές Πνευματικό Κέντρο του ναού ως οδός "Αντικυθήρων".

Παρόντες εκεί εκτός του Δημάρχου Αλίμου, ο Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ και όλα τα συμβούλια των Κυθηραϊκών Σωματείων και ο Πρόεδρος των Αντικυθηρίων κ. Γλυτσός και ο αντιπρόεδρος της Εγχωρίου κ. Χαρχαλάκης Στράτος.

Στην μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του Ναού ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την βασιλόπιτα την οποία έκοψε και μοίρασε ο Πρόεδρος του Κυθηραϊκού Συνδέσμου Αθηνών κ. Γιώργος Καρύδης.
 

DSC02185

Εμφανίσεις: 60443
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!