Μια πρωτότυπη οικογενειακή, πολιτική και θρησκευτική φωτογραφία

Stamm

Μητέρα και θυγατέρα είναι βουλευτές στη Βαυαρική Βουλή με μια ουσιαστική διαφορά. Η μητέρα, η κ. Μπάρμπαρα Σταμμ,  είναι η Πρόεδρος της Βαυαρικής Βουλής και ανήκει στο Χριστιανο-Κοινωνικό κόμμα (CSU), ενώ η θυγατέρα, κ. Κλαούντια Σταμμ, ανήκει στο κόμμα των Πρασίνων (Bündnis 90/Die Grünen).

Με πολύ ενδιαφέρον παρακολουθούν όλοι οι βουλευτές, αλλά και οι τηλεθεατές την πολιτική και κομματική αντιπαράθεση μάννας και κόρης στις συνεδριάσεις της Βαυαρικής Βουλής.

Το γεγονός αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στο να τονίζουν και οι δύο ότι πέραν από τις πολιτικές αντιπαραθέσεις και κομματικές γραμμές, υπάρχουν αξίες, θέματα και προβληματισμοί που χρήζουν κοινής αντιμετώπισης, όχι μόνο από τις πολιτικές παρατάξεις, αλλά και από όλους τους κοινωνικούς φορείς της Βαυαρίας.

Στα πλαίσια αυτής της πολιτικής και κοινωνικής συνοχής και η φωτογραφία -των δύο κυριών Σταμμ με τον Αρχιερατικό Επίτροπο Βαυαρίας της Ιεράς Μητροπόλεως Γερμανίας, Πρωτοπρεσβύτερο Απόστολο Μαλαμούση.

Καθ΄ομολογία του πολιτικού γραφείου της κ. Κλαούντια Σταμμ, είναι η πρώτη φορά που φωτογραφίζονται από κοινού, μητέρα και θυγατέρα, με ένα εκπρόσωπο της Εκκλησίας. Το ότι αυτό συνέβη με εκπρόσωπο της Ορθόδοξης Ελλησίας, (και όχι της ρωμαιοκαθολικής ή της ευαγγελικής), αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Εμφανίσεις: 53871
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!