Με μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε ο Άγιος Νεκτάριος στην Καλλιθέα

0-hiouΜε Εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια και κατάνυξη εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Νεκταρίου στο παρεκκλήσιο Του, το οποίο βρίσκεται στον υπόγειο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Καλλιθέας.

Στον Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου κ.Μάρκος ο οποίος κήρυξε τον Θείο Λόγο τονίζοντας ότι ο Άγιος του <<πόνου>> δίδαξε και εκάρη μοναχός στην Χίο.

Ο προιστάμενος του Ναού Αρχιμανδρίτης Νικόλαος Κλάδης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο δύο μόλις ημέρες πριν την ενθρόνιση Του, ήλθε να προεξάρχει στον εσπερινό και να ομιλήσει με τόσο θερμά λόγια για την ενορία μας.

Στην Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορωνείας κ. Παντελεήμων ενώ πλήθη πιστών κατέκλυσαν και τον κυρίως Ναόν του Αγίου Νικολάου.

Στις Ιερές Ακολουθίες έψαλαν παιδιά από την σχολή της Βυζαντινής Μουσικής της ενορίας μας ενώ ετέθη προς προσκύνηση απότμημα του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Νεκταρίου.

0-kalithea

0-kalithea1

0-kalithea2

0-kalithea4

0-kalithea5

Εμφανίσεις: 34499
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!