Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία για τον πολιούχο του Ναυπλίου (ΦΩΤΟ)

ag.anastasios

ROMFEA.GR | Πολυαρχιερατική  Θεία Λειτουργία τελέστηκε σήμερα ανήμερα της εορτής του πολιούχου της πόλης Ναυπλίου Αγίου Αναστασίου στον παλαιό ναό του Αγίου στην πόλη του Ναύπλιου, εκεί που μαρτύρησε ο Άγιος. 

Στην  Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μονεμβασίας και  Σπάρτης κ. Ευστάθιος,συμπαραστατούμενος από τον Σεβ. Μητροπολίτη Άρτης κ. Ιγνάτιο και τους Θεοφιλεστάτους Επισκόπους Ανδρούσης κ. Θεόκτιστο και Επιδαύρου Καλλίνικο.

Μετά το πέρας της Θείας Ευχαριστίας ακολούθησε λιτάνευση της ιεράς εικόνος του Αγίου Αναστασίου σε όλη την πόλη, παρουσία των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών του Νομού και πλήθος κόσμου.

Το παρών τους έδωσαν ο Γενικός γραμματέας του Υπουργείου δικαιοσύνης Νικόλαος Κανελλόπουλος,ο πρόεδρος του ΙΣΚΕ πατέρας Γεώργιος Σελλής,  οι βουλευτές Αργολίδος  Ιωάννης Μανιάτης (ΠΑΣΟΚ) και ο Ιωάννης  Ανδριανός (ΝΔ) ,ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Αναστάσιος Χειβιδόπουλος, ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτριος Κωστούρος, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του δήμου Ναυπλίου Χρήστος Γραμματικόπουλος και πολλοί άλλοι.

Φωτογραφίες: Ευάγγελος Μπουγιώτης

ag.anastasios1

ag.anastasios2

ag.anastasios3

ag.anastasios4

ag.anastasios5

ag.anastasios6

ag.anastasios7

ag.anastasios8

ag.anastasios9

ag.anastasios10

ag.anastasios11

ag.anastasios12

Εμφανίσεις: 82283
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!