Καπιτωλιάδος: ''Φέραμε στη Ξάνθη μια μεγάλη ευλογία από τα Ιεροσόλυμα''

kapit-xanthiΤον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καπιτωλιάδος και Πατριαρχικό Επίτροπο κ.κ. Ησύχιο και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμων φιλοξένησε σήμερα στην ενημερωτική του εκπομπή «Τα Νέα της Πόλης», το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης.

Οι δύο ιεράρχες ενημέρωσαν τους συμπολίτες για τους λόγους άφιξης και φιλοξενίας στην πόλη του ιερότερου συμβόλου του Χριστιανισμού, τον Τίμιο Σταυρό, αιώνιο σύμβολο της Ανάστασης και της συγχώρησης.

Το αίτημα του Σεβασμιότατου Ξάνθης προς το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων έγινε άμεσα αποδεκτό μετά και τα τελευταία συγκλονιστικά γεγονότα που συγκλόνισαν την Ξάνθη την περίοδο του δωδεκαημέρου.

Ο Σεβασμιότατος Καπιτωλιάδος εξήρε το έργο του Ποιμενάρχη Ξάνθης, Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονος επισημαίνοντας ότι είναι γνωστό στο Πατριαρχείο, το οποίο έχει ιδιαίτερους δεσμούς τόσο με την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου όσο και με το ποίμνιο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Εμφανίσεις: 67863
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!