Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος: «Η φορολογία μαστιγώνει τον Ελληνικό λαό»

aleksandroupoleos-anthimo

ROMFEA.GR | Στον Alpha 9.89 μίλησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος.

Ερωτηθείς να σχολιάσει τις χθεσινές εικόνες που ταξίδεψαν στα ΜΜΕ Διεθνώς, όπου στην Πλατεία Βάθης ο κόσμος ποδοπατήθηκε για μια σακούλα πορτοκάλια ο Μητροπολίτης Άνθιμος τόνισε ότι «αυτές οι ενέργειες μπορεί να πάρουν μορφή γενικευμένης επανάστασης».

«Ο λαός μας ήταν αξιοπρεπής, δεν θα έφτανε ποτέ σε τέτοιου είδους ακρότητες! Για να φτάνει σε τέτοιους είδους ακρότητες, Πρέπει κάποιοι να προβληματιστούν πάρα πολύ σοβαρά…σαν κοινωνικό φαινόμενο είναι άκρως επικίνδυνο», πρόσθεσε ο κ. Άνθιμος.

Σε άλλο σημείο ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, αναφέρθηκε στην δύσκολη κατάσταση που βιώνουν οι Έλληνες, υπογραμμίζοντας ότι «η φορολογία μαστιγώνει τον Ελληνικό λαό και την καθημερινότητά του».

«Αυτή η κατάσταση θα γίνει ένα τσουνάμι και θα πνίξει τους πάντες!! Αυτό που έγινε χθες είναι ένα καλό καμπανάκι, ας το ακούσουν αυτοί που πρέπει να το ακούσουν», πρόσθεσε ο Μητροπολίτης Άνθιμος.

Κλείνοντας ο κ. Άνθιμος τόνισε: «Δεν μπορούμε να παίξουμε άλλο το παιχνίδι της ενότητας για να μην εκτραπεί ο λαός μας!»

Εμφανίσεις: 82880
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!