Αφιέρωμα στον Μητροπολίτη Κίτρους Αγαθόνικο (VIDEO)

kitroys

Με όχημα την ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και μέσα από την εκπομπή ΑΦΕΤΗΡΙΑ ο δημοσιογράφος Ανδρέας Γαλανός κάνει ένα ξεχωριστό και πολύ ενδιαφέρον δρομολόγιο στον χρόνο και στην ιστορία, από τα Χριστούγεννα του 1985 μέχρι και σήμερα.

Για τα χρόνια της ποιμαντικής διακονίας του μέχρι σήμερα, μιλούν, στο β' μέρος του αφιερώματος, ο ίδιος ο Σεβασμιότατος κ. Αγαθόνικος σε συνέντευξη που έδωσε στον δημοσιογράφο Χρήστο Γιαννούλη, ο Θεολόγος - δημοσιογράφος Ανδρέας Γαλανός, η φιλόλογος Θένια Ερμείδου, ο τ. δήμαρχος Κατερίνης Μενέλαος Τερζόπουλος, ο Γιώργος Ραμπαβίλας αλλά και ο Ηλίας Παπάζογλου.

Μεταξύ των άλλων που αναφέρει στη συνέντευξή του ο κ. Αγαθόνικος, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι απόψεις του για την ευημερία και τον καταναλωτισμό του παρελθόντος όπως επίσης και το τι θα ήθελε να δει να συμβαίνει κατά την εξόδιο Ακολουθία του!

Θα πρέπει να επισημανθεί, για μια ακόμη φορά, ότι η εκπομπή - αφιέρωμα στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Αγαθόνικο θα ήταν πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί εάν δεν υπήρχε το πλούσιο τηλεοπτικό και ιστορικό αρχείο της ΕΡΜΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, αρχείο που προσέφερε στην εκπομπή ο Ηλίας Ερμείδης.

Μάλιστα, ο κ. Ερμείδης συμβάλλει καθοριστικά στην παρουσίαση αυτού του αφιερώματος όχι μόνο δια της προσφοράς αυτού του ιστορικού τηλεοπτικού υλικού αλλά και με τη λήψη συνεντεύξεων, τη σκηνοθεσία και το μοντάζ.

Δείτε τα σχετικά βίντεο για τον Μητροπολίτη Κίτρους Αγαθόνικο:



Εμφανίσεις: 161603
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!