Μητροπολίτης "διαφημίζει" υποψήφιο στο site της Μητρόπολης!

mileias

ROMFEA.GR | O tempora, o mores! Άλλοι καιροί και άλλα ήθη βλέπουμε να εισάγουν αρχιερείς σε αυτές τις εκλογές για την κάλυψη της κενής θέσης στη Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής. Στον επίσημο ιστότοπο της Μητρόπολης Ηλείας προβάλλεται δεόντως ο υποψήφιος αρχιμανδρίτης Κωνστάντιος Παναγιωτακόπουλος, λόγω της καταγωγής του από την Ηλεία.

Στην σχετική ανάρτηση η Μητρόπολη (βλ.φώτο) προβάλλει μάλιστα και τους αρχιερείς που έχουν δεσμευτεί να τον ψηφίσουν και είναι οι ακόλουθοι: Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος, Ηλείας κ. Γερμανός, Καρπενησίου κ. Νικόλαος, Φθιώτιδος κ. Νικόλαος, Λήμνου κ. Ιερόθεος, Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος, Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος και Χίου κ. Μάρκος.

Η Μητρόπολη Ηλείας στον διαδικτυακό της τόπο εμπλέκει και το όνομα του Υπουργού Εσωτερικών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο οποίος κατάγεται από την Κομοτηνή, επισημαίνοντας πως και ο Υπουργός στηρίζει τον συγκεκριμένο υποψήφιο!

Η είδηση στην ιστοσελίδα της Μητρόπολης Ηλείας επιβεβαιώνει το σχετικό δημοσίευμα της Romfea.gr για τη δήθεν εμπλοκή του ονόματος του κ. Στυλιανίδη στην εκλογή του νέου Μητροπολίτη. Δείτε εδώ το σχετικό δημοσίευμα.

Το μόνο που παραμένει ως ερώτημα είναι αν γνωρίζει ο Μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερμανός, ο οποίος δεν έχει δώσει ποτέ στο παρελθόν ανάλογα δείγματα γραφής, είναι γνώστης της συγκεκριμένης είδησης στο site της Μητρόπολής του.

Εμφανίσεις: 118398
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!