Ημερίδα για όσους συμμετείχαν στο πρόγραμμα "Κατασκήνωση στην πόλη"

19Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την προηγούμενη εβδομάδα ημερήσια εκδρομή, στο Συνεδριακό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Θηβών και Λεβαδείας  στην Αλίαρτο, που διοργάνωσε  το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για τους Ιερείς και τα στελέχη, που συμμετείχαν κατά το περασμένο καλοκαίρι στο πρόγραμμα «Κατασκήνωση στην Πόλη».

Παρόντες ήταν ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος Β΄καθώς και ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος.

Ακόμη συμμετείχαν οι υπεύθυνοι Ιερείς Νεότητος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και τα Στελέχη των Ενοριών εκείνων που υλοποίησαν το πρόγραμμα «Κατασκήνωση στην Πόλη», κατά την θερινή περίοδο.

Κατά τη διάρκεια της εκδρομής έγινε εκτενής συζήτηση με τον Μακαριώτατο και ένας απολογισμός του έργου του Γραφείου Νεότητας από τον διευθυντή π. Αντώνιο Καλλιγέρη. Στη συνέχεια ακολούθησε ξενάγηση στο Συνεδριακό Μέγαρο της Ι. Μ. Θηβών και Λεβαδείας και προσκύνημα και τέλεση της ακολουθίας του Μ. Εσπερινού του Σαββάτου στην Ιερά Μονή Γενεθλίου της Θεοτόκου (Πελαγίας).

Στην εκδρομή - ημερίδα δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα τα στελέχη των Ενοριών και να παρουσιάσουν το έργο που κάνουν, ενώ αντηλλάγησαν προβληματισμοί για το πρόγραμμα «Κατασκήνωσης στην Πόλη». Ακούστηκαν επίσης και αρκετές προτάσεις για τον προγραμματισμό της προσεχούς κατασκηνωτικής περιόδου.

46 76 96 119
Εμφανίσεις: 41950
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!