Ναζιανζού Θεοδώρητος: "Η Εκκλησία θα είναι πάντα στο πλευρό του Έλληνα"

0-nazianzoi

Για τη Romfea.gr, Γιώργος Φερδής 22.19

Μέγας Πανηγυρικός εσπερινός τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Σκέπης του Δήμου Παπάγου χοροστατούντος του Επισκόπου Ναζιανζού Θεοδωρήτου και με την συμμετοχή πολλών Ιερέων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Ο προϊστάμενος του Ναού Αρχιμ. Ευάγγελος Πιτσουλάκης και ο πνευματικός Προϊστάμενος και Διευθυντής της ΕΚΥΟ Αρχιμ. Αντώνιος Αβραμιώτης, είχαν την εποπτεία της Ιεράς Λιτανείας στους δρόμους της περιοχής.

Η λιτανεία έγινε με την συνοδεία φιλαρμονικής Μπάντας του Πυροσβεστικού σώματος και την εικόνα είχαν στους ώμους πρόσκοποι της περιοχής.

Παρά το τσουχτερό κρύο πολλοί πιστοί ήταν αυτοί που ακολούθησαν την λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας και παρευρέθηκαν στην εορτή του Ιερού Ναού.

Στον λόγο του ο Επίσκοπος Ναζιανζού αναφέρθηκε στην βοήθεια και τον ρόλο της Εκκλησίας την εποχή του πολέμου και των δύσκολων χρόνων ενώ την παρομοίασε με την δύσκολη σημερινή εποχή που περνάμε.

Είπε συγκεκριμένα ότι η Εκκλησία θα είναι πάντα στο πλευρό του Έλληνα, ενώ τελείωσε με την φράση «Ζήτω η Ελλάς».

0-ag.skepi

0-ag.skepi1

0-ag.skepi2

0-ag.skepi3

0-ag.skepi4

0-ag.skepi5

Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!