Οι αναγνώστες του Romfea.gr έχουν πια τον λόγο!

romfeaΑπό σήμερα το 24ωρο Εκκλησιαστικό Πρακτορείο Ειδήσεων Romfea.gr δίνει τον λόγο στους αναγνώστες του.

Σε κάθε είδηση προσφέρεται πια η τεχνική δυνατότητα σχολιασμού των κειμένων που δημοσιεύονται.

Οι αναγνώστες μπορούν, αφού συνδεθούν μέσω του προσωπικού τους email ή του λογαριασμού τους σε Facebook ή Twitter, να γράφουν το δικό τους σχόλιο ή την άποψή τους.

Το Romfea.gr τάσσεται υπέρ του δικαιώματος της ελευθερίας του λόγου και της έκφρασης όλων των απόψεων στο διαδίκτυο. Διευκρινίζει, ωστόσο, ότι δεν φέρει καμία ευθύνη για ανάρμοστα σχόλια που προσβάλλουν συγκεκριμένα πρόσωπα ή θίγουν το θρησκευτικό συναίσθημα των πολιτών.

Σε περίπτωση ανάρτησης ανάρμοστων σχολίων διατηρεί το δικαίωμα παραχώρησης των προσωπικών στοιχείων του σχολιογράφου (της ηλεκτρονικής του διεύθυνσης, των στοιχείων που έχει δηλώσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την IP κ.λπ.), εφόσον ζητηθούν από τις αρμόδιες αρχές δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, για την άσκηση κάθε νόμιμης ενέργειας από τα θιγόμενα πρόσωπα.

Η δημοσιογραφική ομάδα

Romfea.gr

 

 

Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Εμφανίσεις: 84289
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!