Κονίτσης Ανδρέας σε ΑΠΟΣΤΟΛΗ: "Δεν χάνουμε το κουράγιο μας"

dimtsas-konitsis

Την ακριτική Κόνιτσα επισκέφθηκε σήμερα ο Γενικός Διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας  με συνεργάτες του στα πλαίσια του 10ου Ακριτικού Οδοιπορικού Υγείας που πραγματοποιεί το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής.

Παρουσία του Δημάρχου Κονίτσης κ. Παναγίωτη Γαργάλα και στελεχών της Κέντρου Υγείας παραδόθηκε υγιειονομικό και φαρμακευτικό  υλικό για τους ακρίτες της Κόνιτσας, όπου παράλληλα τόσο  ο κ. Δήμτσας  όσο και ο Πρόεδρος του ΙΣΑ κ. Πατούλης συζήτησαν τα υγιειονομικά προβλήματα της ακριτικής περιοχής.

Στην συνέχεια ο Διευθυντής της Αποστολής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κ. Δήμτσας μιλησε σε Ημερίδα που έλαβε χώρα στο Δημαρχείο Κόνιτσας στις 19:00 με θέμα την ανάγκη αλληλοβοήθειας στην εποχή της κρίσης.

Ο κ. Δήμτσας συναντηθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δρυινουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. Ανδρέα στον οποίο μετέφερε τις ευχές του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου και συζήτησαν θέματα συνεργασίας της Ιεράς Μητροπόλεως με την Αποστολή.

Ο Μητροπολίτης Δρυινουπόλεως κ. Ανδρέας είπε: "Δεν χάνουμε το κουράγιο μας, η επαρχία συρρικνώνεται διαρκώς καθώς από το Κέντρο  λαμβάνονται λανθασμένες αποφάσεις. Αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα ωστόσο με την δύναμη του Θεού πιστεύουμε να τα καταφέρουμε".

Ο κ. Δήμτσας τόνισε: "Είμαστε σήμερα στην ακριτική Κόνιτσα, η Αποστολή, ο Οργανισμός της Αρχιεπισκοπής Αθηνών μετά την ακριτική Φλώρινα που βρεθήκαμε να προσφέρουμε την βοήθεια μας στο πλαίσιο και ενός άλλου σημαντικού προγράμματος που υλοποιούμε της παροχής πετρελαίου θέρμανσης σε κοινωνικά ιδρύματα της Μακεδονίας της Θράκης και της Ηπείρου.

Σε συνεργασία με τον IOCC και την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής εφοδίαζουμε με πετρέλαιο Γηροκομεία, Ορφανοτροφεία και αλλα ιδρύματα.Εδώ στην Κόνιτσα παραδοθηκε πετρέλαιο  στο Γηροκομειο της Μητροπόλεως αλλά και με αφορμή το Οδοιπορικό Υγείας σε μια άλλη συνεργασία με τον ΙΣΑ μέσω του Ιατρείου μας προσφέραμε φάρμακα και υγειονομικό υλικό. Στεκόμαστε με την ευλογια του Αρχιεπισκόπου δίπλα στο θεάρεστο έργο του Σεβ. κ. Ανδρέου συνεισφέροντας στην πολυσήμαντη διαποίμανση του".

Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Εμφανίσεις: 63574
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!