Ονομαστήρια Επισκόπου Ναζιανζού Θεοδώρητου (ΦΩΤΟ)

nazianzou

Του Γιώργου Φερδή | Romfea.gr

Με θεία λειτουργία εόρτασε τα ονομαστήριά του, ο Επίσκοπος του Οικουμενικού Θρόνου, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ναζιανζού κ. Θεοδώρητος.

Η θεία λειτουργία τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας Θησείου, παρουσία πλήθος πιστών.

Ο κ. Θεοδώρητος στο κήρυγμά του, αναφέρθηκε στην κρίση, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να πανικοβαλλόμαστε, να έχουμε πίστη και όλα θα ξεπεραστούν.
 
Επίσης ο Επίσκοπος Ναζιανζού ευχαρίστησε από καρδιάς το νέο προϊστάμενο της Αγίας Μαρίνας π. Δημήτριο Μακρή για την φιλοξενία ενώ του ευχήθηκε, καλοστέριωτος και καλή δύναμη στο ενοριακό έργο που θα αντιμετωπίσει.  
 
Ακόμα απευθυνόμενος προς τους ενορίτες σημείωσε ότι πρέπει να αγαπήσουν τον νέο σε ηλικία κληρικό και να τον στηρίξουν για κάθε καλό της ιστορικής ενορίας.
 
Ο Ναός της Αγίας Μαρίνας βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και αποτελεί ένα στολίδι της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, πρόσφατα εντάχθηκε στο πρόγραμμα  του ΕΣΠΑ κάτι που θα βοηθήσει να ολοκληρωθούν οι εργασίες τόσο εντός όσο και εκτός του Ναού.

nazianzou1

nazianzou3

nazianzou2

nazianzou4

nazianzou5

Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Εμφανίσεις: 171377
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!