Ονομαστήρια Μητροπολίτη Πριγκιποννήσων - (Φώτο)

prigkiponissonΜε λαμπρότητα εόρτασε τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πριγκιποννήσων κ. Ιάκωβος, τιμώντας τον Άγιό του Ιάκωβο τον Αδελφόθεο, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Πρίγκηπο.

Στη Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του εορτάζοντος Επισκόπου συλλειτούργησαν και οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός και Καστορίας κ. Σεραφείμ, οι οποίοι έφτασαν μέχρι τα Πριγκιπόννησα με πιστούς από τις Μητροπόλεις τους, ώστε να τιμήσουν τον κ. Ιάκωβο αλλά και να ευχηθούν στον σεβάσμιο Ιεράρχη του Οικουμενικού θρόνου.

Σε έναν κατάμεστο Ιερό Ναό παρόντων επισήμων αλλά κυρίως πιστών προσκυνητών ο Μητροπολίτης Πριγκιποννήσων, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία και ευχαρίστησε τόσο τους Αρχιερείς όσο και το εκκλησίασμα που τον τίμησε με τις ευχές του, μεταξύ των οποίων και Έλληνες μαθητές που ζουν στα Πριγκιπόννησα και αποτελούν το ποίμνιό του σε μια περιοχή μαρτυρική.

Οι πιστοί από την Καστοριά και την Ορεστιάδα ευχήθηκαν ο καθένας ξεχωριστά στον κ. Ιάκωβο να του χαρίζει ο Χριστός μας υγεία και να συνεχίζει να διατηρεί άσβεστη τη λαμπάδα της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού, όπως το πράττει με ζήλο τόσα χρόνια.

0-prigkipo

0-prigkipo1

0-prigkipo2

0-prigkipo4

0-prigkipo3

0-prigkipo5

0-prigkipo6

0-prigkipo7

0-prigkipo8

0-kastorias-didmotixou

0-prigkipo9

0-prigkipo10

0-prigkipo11

DSC09464

Εμφανίσεις: 46710
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!