Απονομή των πτυχίων της Σχολής Κατηχητών στην Ι.Μ. Χαλκίδος

xalkdi

Το Σάββατο 13 Μαρτίου έγινε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Οικογενείας Πνευματικού στη Χαλκίδα, η τελετή λήξης των μαθημάτων και η Απονομή Βεβαιώσεων στους 75 αποφοίτους της Σχολής Στελεχών Κατηχητικού Έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος.

Η εκδήλωση άρχισε με την προσφώνηση του Διευθυντού της Σχολής και Γραμματέως Νεότητος Αρχιμ. Ιωάννου Καραμούζη, Ιεροκήρυκος της Ι. Μητροπόλεώς, ο οποίος αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα λειτουργίας της Σχολής, η οποία όπως είπε οφείλεται στην πρόνοια και τον ενδιαφέρον του Σεβασμιωτάτου για την κατήχηση του ποιμνίου του και την συνεχή εκπαίδευση Κληρικών και λαϊκών προς τούτο, ενώ ευχαρίστησε και τους  καθηγητές της Σχολής και όλους τους παρακολουθήσαντες.

Στην αποφώνησή του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, έκανε μια σύνοψη πολλών από εκείνα που ακούστηκαν κατά την διάρκεια των μαθημάτων, ευχαρίστησε όλους τους Καθηγητές, τους παρισταμένους δύο Αντιδημάρχους  κ. Τασούλα Ψυχογιού και κ. Αντώνη Αφράτη, τους σπουδαστές και όσους συνέβαλαν στην εν γένει καλή λειτουργία της Σχολής και απένειμε τις Βεβαιώσεις στους αποφοίτους, προτρέποντας τους να συνεχίσουν την μελέτη του λόγου του Θεού και να αγωνίζονται συνεχώς για τον προσωπικό τους καταρτισμό.

Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Εμφανίσεις: 69080
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!