Το χιόνι δεν εμπόδισε τους πιστούς να προσκυνήσουν την Αγία Ζώνη

ImageΑναχωρεί αύριο από το Αικατερίνμπουργκ η Αγία Ζώνη, μετά από τριήμερη παραμονή στον Καθεδρικό Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος.

Συγκεκριμένα μετά την σημερινή Θεία Λειτουργία που θα τελεστεί με πάσα λαμπρότητα, η Αγία Ζώνη θα μεταφερθεί στο Νόριλσκ από 27 έως και 29 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Romfea.gr μέχρι αυτή την ώρα (03.28) τοπική ώρα Ρωσίας, υπάρχει ουρά πιστών τριών (3) χιλιομέτρων για να προσκυνήσουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πράγματι είναι συγκλονιστικό, διότι ο κόσμος είναι τυλιγμένος με κουβέρτες και αδιάβροχα λόγω της συνεχούς χιονόπτωσης.

Ο Πρωθιερέας π. Πέτρος σε δηλώσεις του, ανέφερε ότι «ότι δεν έχει συμβεί ποτέ στα χρονικά τέτοια προσέλευση πιστών, όπως με την Αγία Ζώνη της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου. Η παρουσία της είναι μεγάλη ευλογία για την Ρωσία, αυτή την ώρα που κλονίζονται οι πνευματικές και παραδοσιακές αξίες του λαού.»

Τέλος να αναφερθεί ότι πολλοί πιστοί παρέμειναν στην ουρά πάνω από 7 ώρες, ενώ μέχρι τώρα έχουν μοιραστοί χιλιάδες κορδέλες ευλογημένες πάνω στην Αγία Ζώνη.

Εμφανίσεις: 44686
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!