Αγιασμός της Σχολής Βυζαντινής και Παραδοσιακής μουσικής

agiasmosTο απόγευμα της Δευτέρας 24 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η τελετή του Αγιασμού έναρξης των μαθημάτων της Σχολής Βυζαντινής και Παραδοσιακής μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, υπό του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου Μάξιμου Παπαγιάννη Πρωτοσύγκελλου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Μετά το πέρας του Αγιασμού ο πρωτοσύγκελλος μετέφερε τις πατρικές ευλογίες του Μακαριωτάτου, και απηύθυνε λόγια αγάπης και συμβουλές στους σπουδαστές της σχολής για καλή πρόοδο και μαθητεία, εν συνεχεία οι καθηγητές μαζί με τον π. Μάξιμο επισκέφθηκαν τους χώρους της σχολής και παρακολούθησαν δια ολίγον τα μαθήματα.

Τον πρωτοσύγκελλο υποδέχθηκαν και καλωσόρισαν, εκ μέρους του προέδρου του Δ.Σ. Αιδεσιμολογιώτατος πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Λόντος, ο Διευθυντής της Σχολής πανοσιολογιώτατος Ειρηναίος Νάκος, ο υπεύθυνος του τμήματος Παραδοσιακής Μουσικής κ. Γιώργος Δεμελής, στον οποίο ο πρωτοσύγγελος δεσμεύτικε οτι θα προσφέρει το δικό Του κανονάκι για τα μαθήματα της Σχολής, καθώς και οι κ. Καθηγηταί Ηλίας Ρεντιάδης-Τούμπας, Κωνσταντίνος Αγγελίδης και Αναστάσιος Μεντάκης.

{youtube width="600" height="400"}TT6ccugTwL8{/youtube}

Εμφανίσεις: 41494
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!