Ακόμη ένα ενοριακό συσσίτιο εγκαινίασε ο Μητροπολίτης Νικαίας

nik

Την Κυριακή 10 Μαρτίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικαίας κ. Αλέξιος εγκαινίασε το 15ο Ενοριακό Συσσίτιο της Ιεράς Μητροπόλεως, στον Ιερό Ναό Παναγίας Βλαχερνών Κερατσινίου, το οποίο δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του Προϊσταμένου του Ναού Πανοσιολογ. Αρχιμανδρίτου π. Τιμοθέου Σταυρίδη.

Ακολούθως ομίλησε στους παρευρισκομένους για τις αρετές της φιλανθρωπίας και της αγάπης, οι οποίες είναι τόσο απαραίτητες και αναγκαίες στη δύσκολη εποχή που διέρχεται η πατρίδα μας. Παράλληλα έδωσε μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας, τα οποία είπε χαρακτηριστικά, ότι θα τα αντλήσουμε από τον Σωτήρα μας Ιησού Χριστό.

Επαίνεσε και ευχαρίστησε τους υπευθύνους των Ιερών Ναών που ασκούν το έργο της φιλανθρωπίας, καθώς και όλους τους εθελοντές που στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια της Εκκλησίας, χωρίς τους οποίους δεν θα μπορούσε να επιτελεσθεί τόσο μεγάλο φιλανθρωπικό έργο.

Τέλος δήλωσε, ότι η Μητρόπολη Νικαίας με κάθε μέσο θα συνεχίσει να στηρίζει τους αδυνάμους οικονομικά αδελφούς, που βρέθηκαν στη δεινή θέση της ανέχειας, πολλοί μάλιστα από αυτούς σε βαθμό εξαθλίωσης. Ευχήθηκε σε όλους δύναμη στο νέο έργο, υγεία και ευλογημένη Τεσσαρακοστή. 

 

Εμφανίσεις: 53020
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!