Έκκληση Μητροπολίτη Λαρίσης για συλλογή φαρμάκων

medicΕκκληση στους πιστούς να ενισχύσουν με φάρμακα το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο απευθύνει ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Λαρίσης κ. Ιγνάτιος. Στο μήνυμα του ο κ. Ιγνάτιος τονίζει μεταξύ άλλων «… σας καλούμε να μας φέρετε φάρμακα στις ενορίες και μέσω των ενοριών να τα διαβιβάσουμε στους ειδικούς ώστε να τα προσφέρουμε στους αδερφούς μας που τα έχουν ανάγκη.

Φάρμακα κάθε είδους που να μην έχουν λήξει , φάρμακα που σας έμεινα και τώρα δεν τα χρειάζεσθε, ιατρικά σύνεργα,εργαλεία,ή ότι άλλο σας έμεινε από μια πρόσφατη θεραπεία, θα είναι ευπρόσδεκτα δια να διατεθούν σ΄αυτούς που τα έχουν ανάγκη…»

Υπενθυμίζεται, ότι η Μητρόπολη Λάρισας είναι μεταξύ των φορέων όπως ο Δήμος Λαρισαίων, η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο Ιατρικός Σύλλογος, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος, ο Ερυθρός Σταυρός, η Εταιρία Δημόσιας Υγείας και Περιβαλλοντικής Υγιεινής , οι Ενεργοί Πολίτες και οι Φοιτητές του Τμήματος της Ιατρικής που ανέλαβαν την πρωτοβουλία για τη λειτουργία Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου στη Λάρισα.

Εμφανίσεις: 42791
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!