Πάπας Φραγκίσκος: ''Οι πιστοί στηρίζουν τον Πάπα με την προσευχή τους''

newpope2

Ο Πάπας Φραγκίσκος, καρδινάλιος Χόργκε Μαρία Βεργκόλιο, κατά την πρώτη του ομιλία προς τους συγκεντρωμένους πιστούς της Ρώμης, με ζεστή φωνή και άμεσο τρόπο, δείχνοντας μεγάλη ικανότητα ανθρώπινης και άμεσης επικοινωνίας, τους ζήτησε να προσευχηθούν για να μπορέσει να έχει επιτυχία το έργο του.

Αύριο, όπως ανακοίνωσε, θα προσευχηθεί ο ίδιος, σε ειδικό χώρο λατρείας της Παρθένου, ώστε να προστατέψει την ιταλική πρωτεύουσα.

Η πρώτη σκέψη του Πάπα απευθύνθηκε στον προκάτοχό του, Βενέδικτο, και ζήτησε από το συγκεντρωμένο πλήθος να προσευχηθεί υπέρ του Γιόζεφ Ράτσιγκερ.

«Οι πιστοί στηρίζουν τον Πάπα με την προσευχή τους και ο Πάπας κάνει το ίδιο με το ποίμνιό του» υπογράμμισε ο πάπας Βεργκόλιο.

«Οι συνάδελφοί μου έπρεπε να διαλέξουν έναν νέο Επίσκοπο της Ρώμης για την καθολική εκκλησία. Για να τον βρουν, έφτασαν μέχρι το τέλος του κόσμου» είπε ο διακοσιοστός εξηκοστός έκτος Άγιος Πατέρας της Καθολικής Εκκλησίας.

Εμφανίσεις: 56091
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!