Νεκρός ο 92χρονος ιερέας που σκότωσε συγχωριανό του

ImageΤέλος φέρεται ότι έβαλε στη ζωή του ο 92χρονος ιερέας, ο οποίος το Σάββατο είχε πυροβολήσει και είχε σκοτώσει έναν 70χρονο συγχωριανό με τον οποίο είχε κτηματικές διαφορές στην περιοχή Λάκκα Καπελίτσας.

Ο ιερέας μετά την επίθεση προς τον συγχωριανό του είχε εξαφανιστεί με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τον ψάχνουν στην περιοχή κοντά στα σύνορα Ηλείας- Αρκαδίας.

Τελικά, άνδρες της Ασφαλείας Τρίπολης εντόπισαν το πτώμα του σε απόσταση περίπου 400 μέτρων από τον τόπο του εγκλήματος, μέσα σε μια δασική έκταση του δήμου Τροπαίων Αρκαδίας.

Ο 92χρονος ιερέας έφερε τραύμα στο κεφάλι και εικάζεται πως αυτοπυροβολήθηκε (σ.σ.αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι το σκοτώσαν) με το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησε για να σκοτώσει τον γείτονά του.

Ωστόσο, η νεκροτομή που θα γίνει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου όπου μεταφέρθηκε η σορός του, θα δείξει αν πράγματι πρόκειται για αυτοκτονία ή κάτι άλλο κρύβεται πίσω από τον θάνατό του.

Εμφανίσεις: 44354
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!