Λαμπρή εκδήλωση για την διπλή εορτή της 25ης Μαρτίου στη Βέροια

ver

Εκδήλωση αφιερωμένη στη διπλή γιορτή του Ευαγγελισμού και της Εθνικής Επετείου πραγματοποίησε η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας το απόγευμα της 25ης Μαρτίου στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο.

Η εκδήλωση επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στην προσφορά του Πατροκοσμά στην προετοιμασία του κόσμου για την ιδέα της ελευθερίας, όπως τόνισε και ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων κατά τον χαιρετισμό του.

Τα κείμενα ήταν του Αρχιμ. Παλαμά Κυριλλίδη, καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Παναγίας Καλλίπετρας, η μουσική επιλογή του Ιορδάνη Κουτσιμανή τον οποίον πλαισίωσαν οι Βασίλης Γουρδώνης και Κώστας Μπατσαράς, ενώ τα κείμενα απέδωσαν ο πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Στυλιανός Μακρής, ο μοναχός Γεράσιμος Μπεκές και ο Χρυσόστομος Κασαμάκης. Ακούστηκε ακόμη η φωνή του Αλέξανδρου Τρομπούκη.

Το οπτικοακουστικό υλικό επεξεργάστηκε ο Αρχιμ. Παύλος Παπαδόπουλος και την τεχνική υποστήριξη της παραγωγής είχε ο μοναχός Αντώνιος Σισμανίδης.

Παρέστησαν εκτός από τον σεβασμιώτατο ο Βουλευτής κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, η Δήμαρχος κ. Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, ο νέος Στρατηγός Ζαχαρίας Βερίγος, ο Αστυνομικός Διευθυντής και εκπρόσωποι άλλων φορέων.

ver2

ver3

Εμφανίσεις: 55024
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!