Θύματα απατεώνων καταστηματάρχες Εκκλησιαστικών Ειδών

Image

Γράφει η Romfea.gr - 02.17

Σύγχυση έχει προκαλέσει σε πολλές Ιερές Μητροπόλεις τις τελευταίες ημέρες, όπου άγνωστος τηλεφωνεί και συστήνετε ως Καθηγητής κ. Ασημακόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Romfea.gr ο εν λόγω άγνωστος, ζητάει ονόματα και τηλέφωνα προμηθευτών Εκκλησιαστικών Ειδών, με σκοπό να αγοράσει ασημένια Ευαγγέλια η Κανδύλια προκειμένου να τα προσφέρει ως δώρα.

Αφού δοθούν τα σχετικά στοιχεία από τους κληρικούς της Μητροπόλεως, τότε τηλεφωνεί στα θύματα εμπόρους, κάνοντας παραγγελία επικαλούμενος τα ονόματα των εν λόγω κληρικών που πρότειναν τα καταστήματα.

Εν συνεχεία δίνει ραντεβού εκτός καταστήματος για να παραλάβει (π.χ. τα Ευαγγέλια) τα οποία παραλαμβάνει ένας νεαρός, ο οποίος κάνοντας πως βγάζει τα χρήματα με αστραπιαίες κινήσεις εξαφανίζεται.

Επειδή πρόκειται περί συμμορίας απατεώνων, όσοι κληρικοί δεχθούν αντίστοιχο τηλέφωνο να μην δίνουν τα τηλέφωνα ούτε τα ονόματα προμηθευτών.

Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!