Παπαθεμελής: "Ιστορικής σημασίας η εγκύκλιος του Μεσογαίας Νικολάου"

ImageΟ πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης Στέλιος Παπαθεμελής μιλώντας (με την ιδιότητα του επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης) στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (6/10) για το Ελληνικό Πρόβλημα αναφέρθηκε στο εν εξελίξει σχέδιο της Μέρκελ για ρουμανοποίηση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων που και αυτό μας το πουλάει έναντι παραχώρησης προτιμησιακού καθεστώτος σε γερμανικές εταιρείες επενδυτικών ευκαιριών.

Οι τρεις μερικής απασχόλησης δικτάτορες από το εξωτερικό, όπως εύστοχα ονόμασε τους τροϊκανούς εντολείς Βρετανός Ευρωβουλευτής αποφασίζουν και διατάσσουν. Η πολιτική μας τάξη, δειλή, μοιραία και άβουλη αντάμα, σωπαίνει και εκτελεί.

Αν δεν αποτινάξουμε τον ζυγό της τρόικας θα καταστραφούμε όχι μόνον ως οικονομία, αυτό συνέβη ήδη, αλλά ως χώρα και φοβούμαι ως έθνος.

Μας έλεγαν «θα γίνουμε Δανία του Νότου», τώρα μας λένε ότι «δεν θα γίνουμε Ινδία», ενώ φαίνεται μας πάνε για Σομαλία!...

Στη συνέχεια ο κ. Παπαθεμελής αναφέρθηκε στην πρόσφατη εγκύκλιο του Μητροπολίτη Μεσογαίας Νικολάου:

Χαιρετίζουμε αυτό το ρωμαλέο κείμενο ιστορικής σημασίας και διαχρονικής αξίας, το οποίο θέτει τας χείρας στους τύπους των ήλων της τραγωδίας που βιώνει ο λαός μας σήμερα, δήλωσε ο κ. Παπαθεμελής.

Και συνέχισε: Ονομάζει τα πράγματα με το αληθινό τους όνομα και επί της ουσίας τσακίζει κόκκαλα ή αλλοιώς πιάνει τον ταύρο από τα κέρατα.

Η επισκοπική Εγκύκλιος συνοψίζει τις ζωοποιές αλήθειες του εφαρμοσμένου Χριστιανισμού, διαπνέεται από μια προφητική κοινωνική πνοή και ανοίγει ορίζοντες ελπίδας σ’ ένα λαό που αδρανοποίησε η οργανωμένη τεχνητή πανδημία κατάθλιψης.

«Καιρός πλέον να ξεσηκωθούμε» σημειώνει ο ιεράρχης. «Τα πάντα πρέπει να αλλάξουν και επειδή δεν θα αλλάξουν κάποιοι άλλοι, πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι όλοι».

Δεν ψάχνουμε για ενόχους, τονίζει «τώρα επειγόμαστε για λύσεις. Λύσεις όμως που δεν πατάνε το λαό, αλλά ανασταίνουν τη τιμή του».

Από το στόμα Σας Δεσπότη και στου Θεού αλλά και στου λαού τ’ αυτί. Να ξυπνήσει και να ξεσηκωθεί ο κοιμώμενος γίγας. Αυτός με το φωτισμό του Θεού θα δώσει τη λύση.

 

Εμφανίσεις: 52764
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!