Χρυσόστομος: ''Οι λαθροθήρες λεηλατούν τα Στροφάδια''

strofadiaΕίμαι υπέρ των κυνηγών αλλά όχι των λαθροθηρών που λεηλατούσαν τα Στροφάδια δραστηριοποιούμενοι ως κανίβαλοι, τόνισε ο μητροπολίτης Δωδώνης και Πρωτοσύγκελος της μητρόπολης Ζακύνθου, κ. Χρυσόστομος,  υποστηρίζοντας ότι μέχρι σήμερα η προστασία της εν λόγω περιοχής γίνεται μόνο από το λιμεναρχείο και τη θηροφυλακή.

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση έγινε κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε, εχθές, για την αντιμετώπιση της λαθροθηρίας στην περιοχή της Ζακύνθου.

Στη σύσκεψη, εκτός από τον κ. Χρυσόστομο, παραβρέθηκαν ο μητροπολίτης Ζακύνθου, κ. Διονύσιος, ο αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου, Διονύσιος Μυλωνάς, ο νέος δ/ντης της τοπικής υπηρεσίας  δασών,  Διονύσιος Θωμόπουλος, ο πρόεδρος της κυνηγετικής ομοσπονδίας Πελοποννήσου, Κώστας Μαρκόπουλος  ο πρόεδρος του τοπικού κυνηγετικού συλλόγου, Διονύσιος Μακρής, καθώς και εκπρόσωποι του λιμεναρχείου και του ΕΘΠΖ.

Εμφανίσεις: 71212
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!