Επεστράφησαν τα τάματα που εκλάπησαν από Ιερό Ναό στο Λασίθι

tamataΛόγω της έντονης φημολογίας και της παραπληροφόρησης των τελευταίων ημερών, σχετικά με την υπόθεση κλοπής των ιερών ταμάτων από των Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεγάλης Παναγίας στη Νεάπολη Λασιθίου, έχοντας την απόλυτη ευθύνη των λόγων μας, αλλά και των συνεπειών του νόμου, για την σωστή και αντικειμενική ενημέρωση του λαού, έχουμε να ανακοινώσουμε τα εξής:

Ένα μεγάλο μέρος των ταμάτων που κλάπηκαν την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011, από την Εικόνα της Μεγάλης Παναγίας, επεστράφη από συγγενικό πρόσωπο των δραστών και παραδόθηκαν την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, το απόγευμα, σε κληρικό της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, πετώντας τα μέσα στο αυτοκίνητό του.

Ο εν λόγω Κληρικός δεν έχει καμία σχέση και ανάμιξη με την υπόθεση της κλοπής, ότι γράφτηκε και ειπώθηκε εναντίον του είναι ψευδές και συκοφαντικό και η μόνη συμμετοχή του στην όλη υπόθεση, ήταν το ότι έγινε αποδέκτης των κλαπέντων, εντελώς συμπτωματικά και με αγαθή προαίρεση από μέρους του.

Η όλη υπόθεση, όπως και όσα από τα τάματα επεστράφησαν, βρίσκονται στα χέρια της Αστυνομίας και θα αποδοθούν στο Ναό.

Εμφανίσεις: 25670
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!