Εκδήλωση για Ιεροσπουδαστές και υποψήφιους κληρικούς στον Άγιο Αρτέμιο

ieratikes

Για την Romfea.gr, Γιώργος Φερδής

Την Γ΄ εβδομάδα των νηστειών, την οποία έχει καθιερώσει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, ως εβδομάδα Ιερατικών κλήσεων, το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμόρφωσης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με τους ιερούς ναούς, πραγματοποίησε, σειρά εκδηλώσεων από την αρχή της εβδομάδος, προς τιμήν των ιεροσπουδαστών αλλά και των μελλοντικών υποψηφίων κληρικών.

Την Κυριακή, 7 Απριλίου 2013 παρουσία υποψηφίων κληρικών, μελών του «Εργαστηρίου Υποστηρίξεως Υποψηφίων Κληρικών», του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμόρφωσης και του Διευθυντή του Ιδρύματος, π. Αδαμαντίου Αυγουστίδη τελέστηκε, κατανυκτικός εσπερινός στον Ιερό Ναό του Αγίου Αρτεμίου οδός Φιλολάου.

Τον Εσπερινό τέλεσαν οι ιερείς του Ναού και ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Αρχιμ. Συμεών Βολιώτης, ο οποίος κήρυξε τον θείον λόγο, μιλώντας για την σημαντική ενίσχυση που παίρνουμε ως Χριστιανοί από το ιερό σύμβολο τον Σταυρό.

Λίγο αργότερα, οι υποψήφιοι κληρικοί, έτυχαν θερμής υποδοχής στο κέντρο ενοριακής αγάπης του Ιερού Ναού, όπου είχαν την ευκαιρία να ακούσουν και να συζητήσουν διάφορα θέματα.

ieratikes1

ieratikes2

ieratikes3

ieratikes4

Εμφανίσεις: 55587
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!