Η Romfea.gr έσπασε κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας

ImageΤο φράγμα των 20.000 μοναδικών επισκεπτών ημερησίως έσπασε η Romfea.gr αυτή την εβδομάδα.

Ένας αριθμός τεράστιος για τον χώρο των εκκλησιαστικών ΜΜΕ, τη στιγμή που τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά portal των μεγάλων ελληνικών ομίλων ΜΜΕ -που παρέχουν ενημέρωση σε ένα ευρύ και όχι ειδικό κοινό- μόλις που ξεπερνούν τις 100.000.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους προτιμούν τη Romfea.gr για την ενημέρωσή τους, και τους δίνουμε την υπόσχεση πως κάθε μέρα θα γινόμαστε ακόμη καλύτεροι.

Η δημοσιογραφική ομάδα του εκκλησιαστικού πρακτορείου Romfea.gr θα συνεχίσει να παρέχει άμεση, αμερόληπτη και αντικειμενική ενημέρωση.

Στόχος μας να σας ενημερώνουμε για ό,τι συμβαίνει στο χώρο της Ορθοδοξίας, χωρίς παρωπίδες και "φίλτρα", όσο και αν αυτό ενοχλεί συγκεκριμένες πλευρές και συμφέροντα που δεν έχουν καμία θέση στο χώρο της Εκκλησίας.

Για όσα λάθη έχουν γίνει ζητούμε συγγνώμη. Για όσα μας έχετε χαρίσει μέχρι σήμερα οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Για τους "καλόπιστους" που επιμένουν να αμφισβητούν τον αριθμό των επισκεπτών μας και μιλούν για "τεχνάσματα" και άλλου είδους ηλεκτρονικές αλχημείες, ας δούν την φωτογραφία του δημοσιεύματος από την Google Analytics. 

 

Ο Διαχειριστής

Αιμίλιος Πολυγένης

Εμφανίσεις: 57420
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!