Δύο κληρικούς της Μητροπόλεώς του τίμησε ο Σεβ. Χαλκίδος

xal
 
Την Κυριακή 14 Απριλίου 2013 το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συμπαραστούμενος από Κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως, λειτούργησε στην Παλαιοχριστιανική Βασιλική της Πολιούχου Χαλκίδος Αγίας Παρασκευής και προέστη στο τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του αοιδίμου Αθανασίου Διακάκη, κατά σάρκα αδελφού του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Αμφιλοχίου Διακάκη, Ιεροκήρυκος της Ι. Μητροπόλεως Καρυστίας και Σκύρου.
 
Πριν την Απόλυση της Θείας Λειτουργίας τίμησε δύο Κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως. Τον Εφημέριο του Ι. Ναού της Πολιούχου π. Ιωάννη Φαφούτη με το οφφίκιον του Οικονόμου, για την υπερδεκαετή διακονία του στον Ιερό Ναό και τον Διάκονο π. Νεκτάριο Ευγενικό με το οφφίκιο του Αρχιδιακόνου, αφού κατά το ένα έτος της διακονίας του πλησίον του Μητροπολίτου διακρίνεται για τον σεβασμό του, την άριστη λειτουργική παρουσία του και το ήθος του.
xal2
Εμφανίσεις: 45643
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!