Στα πρακτικά της Βουλής η εγκύκλιος του Μητροπολίτη Μεσογαίας

Image

Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης - 20.14

Θέμα συζήτησης έγινε και στη Βουλή έγινε η εγκύκλιος του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου, που αναφερόταν στην οικονομική κρίση της Ελλάδος.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Romfea.gr, ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής ως ιστορικό κείμενο την εγκύκλιο του Μητροπολίτη Μεσογαίας κ. Νικολάου.

Ο Βουλευτής της ΔΗ. ΣΥ κ. Αυγενάκης αναφερόμενος από τα έδρανα της Βουλής στη εγκύκλιο του Μητροπολίτη τόνισε: «Ιδιαίτερη βαρύτητα επιτρέψτε μου να αποδώσω στην προχθεσινή εγκύκλιο του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, κ. Νικολάου, που αναφέρεται στην οικονομική κρίση. Ο ίδιος θέτει κυβερνώντες και πολιτικό σύστημα ενώπιον των ευθυνών μας και τονίζει τη σημασία της πολιτικής συναίνεσης για την εθνική σωτηρία, όπως γράφει.»

«Σημειώνει μάλιστα ότι εφόσον αυτή δεν προκύπτει με την ευθύνη των δύο παλαιών μεγάλων κομμάτων, η συναίνεση θα προκύψει αναγκαστικά μέσα από τη λαϊκή εντολή», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο κ. Αυγενάκης.

Κλείνοντας ανέφερε: «Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, έχουμε το υπέρτατο χρέος απέναντι στο Έθνος, στον Ελληνικό Λαό και στους πολίτες που μας εξέλεξαν, να πάρουμε εμείς τις πρωτοβουλίες που δεν παίρνουν όσοι υποχρεούνται να τις πάρουν. Όλοι όσοι πρέπει, αλλά δεν θέλουν, δεν μπορούν, φοβούνται το πολιτικό κόστος, βάζουν το Κόμμα πάνω από την Πατρίδα.

Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!