Θεσσαλονίκης: ''Τραγικό αν θα υπάρξει δυσάρεστη εξέλιξη στην απαγωγή''

net

Την αγωνία του για την κατάσταση των δύο Μητροπολιτών εξέφρασε το πρωί στη ΝΕΤ, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, επισημαίνοντας ότι είναι φρικτό το γεγονός της απαγωγής τους και τραγικό αν θα υπάρξει δυσάρεστη εξέλιξη.

Όπως ανέφερε ο κ. Άνθιμος «οι ανησυχίες έχουν φτάσει στο πιο επικίνδυνο σημείο», προσθέτοντας ότι δεν υπάρχουν πληροφορίες για το που βρίσκονται οι δύο ιεράρχες.

Ερωτηθείς για την επίθεση κατά μεταναστών στη Μανωλάδα, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, την χαρακτήρισε αποτρόπαιη και σημείωσε ότι θα πρέπει η Πολιτεία και η Εκκλησία να λαμβάνουν άμεσες ενέργειες για την προστασία των μεταναστών που υφίστανται τέτοιες συμπεριφορές.

Επίσης, καταλόγισε ευθύνες στα ΜΜΕ για τον τρόπο που παρουσίασαν το θέμα, τονίζοντας ότι σημειώθηκε ζημιά 100 εκατ. ευρώ σε μια κερδοφόρα παραγωγή.

Παράλληλα, δήλωσε ότι στη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχουν περιστατικά ρατσισμού και πως η Μητρόπολη Θεσσαλονίκης όπως και οι τοπικές Μητροπόλεις παρέχουν καθημερινά συσσίτια σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, «χωρίς να ζητάμε κομματική ταυτότητα».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Εμφανίσεις: 43574
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!