Στο αρχείο τέσσερις υποθέσεις για Εκκλησίες της Ρόδου

ImageΕνδιαφέρον εμφανίζει η ποινική δικογραφία σύμφωνα με την οποία, τέσσερις υποθέσεις που έχουν να κάνουν με οικονομική διαχείριση σε ισάριθμους ναους της Ρόδου, οδεύουν για το αρχείο.

Όπως έγραψε η ‘δημοκρατική της Ρόδου’ οι υποθέσεις αφορούσαν την τυχόν τέλεση του αδικήματος της υπεξαίρεσης εσόδων από τους Iερούς Nαούς της Aνάληψης, της Aγίας Aναστασίας, του Aγίου Iωάννη και των Aγίων Αναργύρων.

Κατόπιν πραγματογνωμοσύνης που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με την οικονομική διαχείριση στους συγκεκριμένους ναούς.

Αφενός ο έλεγχος που διενεργήθηκε στους τρεις πρώτους ναούς έδειξε ότι τα έσοδα ήταν ισοσκελισμένα με τα έξοδα ενώ για τον ναό των Aγίων Aναργύρων ανέφεραν ότι δεν ήταν δυνατόν να διενεργήσουν έρευνα ελλείψει στοιχείων για την οικονομική του δραστηριότητα.

Η έρευνα απέδειξε ότι οι καταγγελίες εις βάρος των μελών των εκκλησιαστικών επιτροπών Aνάληψης, Aγίας Aναστασίας και Aγίου Iωάννη δεν ευσταθούσαν.

Για τον άλλο ναό, εκδόθηκε σχετική εισήγηση της εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου για προώθηση στο αρχείο, αφού τα στοιχεία είναι ελλιπή αλλά και ασαφή.

Εμφανίσεις: 30714
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!