Φαναρίου Αγαθάγγελος: ''Προσευχή και υπομονή'' (ΦΩΤΟ)

fanarioy

Του Γιώργου Φερδή | Romfea.gr

Την Ακολουθία των Παθών τέλεσε σήμερα Μεγάλη Πέμπτη στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό της Αγίας Βαρβάρας του ομωνύμου Δήμου Αττικής, ο Επίσκοπος Φαναρίου κ. Αγαθάγγελος, Γενικός Διευθυντής της Αποστολικής Διακονίας.

Ο ναός ήταν κατάμεστος από πλήθος κόσμου οι οποίοι άκουσαν από τους δύο χορούς του ναού το "Σήμερον κρεμάται επί ξύλου, ο εν ύδασι την γην κρεμάσας", ενώ στη συνέχεια ο Εσταυρωμένος τέθηκε στο κέντρο του ναού προς προσκύνηση.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Φαναρίου μιλώντας για την Σταύρωση του Κυρίου, μεταξύ άλλων ανέφερε: «Με την αποψινή ακολουθία εισερχόμαστε σε εβδομάδα σιγής».

Αναφερόμενος στην σημερινή κατάσταση που βιώνει η Ελλάδα, υπογράμμισε ότι πρέπει όλοι να προσευχηθούμε και να έχουμε υπομονή με όποια κρίση και να μας έρθει.

Στην ακολουθία έδωσαν το παρόν οι τοπικοί άρχοντες, ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Γιώργος Καπλάνης, καθώς και ο Αστυνομικός Διευθυντής.

fanarioy1

fanarioy2

fanarioy3

fanarioy4

fanarioy5

fanarioy6

fanarioy7

fanarioy8

Εμφανίσεις: 123017
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!